dijous, 4 d’octubre del 2007






















13 ANYS SENSE NETEJAR LA DEPURADORA D'AIGÜES RESIDUALS DEU SER UN RÈCORD DIFÍCIL DE SUPERAR!!!






8 comentaris:

Anònim ha dit...

cony que vol mes aquest nou ajuntament, esta heretant merda de veritat...

Anònim ha dit...

Merda amb pedigrí que no ho pot dir tothom. Això s'hauria d'envasar al buit i vendre-ho als mercats medievals. Si encara hi deu haver la femta de Ramon de Boixadors i senyora!!!

Anònim ha dit...

Merda merda merda i més merda òstia sembla que no ens han deixat res més ... MERDA!!!

Salut!

Anònim ha dit...

Llàstima que ho han buidat tot...ja no creixeran aquelles esbarsers amb les mores tant grosses i negres..mmmm...aquells caragols que feien cara d'estar sans i tips...qui tenia COLLONS DE MENJAR-S'HO????...jajaja!!!

Anònim ha dit...

Diuen que els cargols més macos es fan a les vores del cementiri, doncs no cal patir...

Anònim ha dit...

és lo ragust de la història nostrada...

Anònim ha dit...

No s'hi ha trobat ningú?

A.G.U.S.T.I.N.S. ha dit...

L’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda


MANIFESTA:
Que després d’un any llarg de silenci causat per problemes (administratius, interns, legals) ja deguda i oficialment arranjats

EXPOSA:
• El rebuig cap a quatre maleïts vots, vots que més que útils vam ser INÚTILS, i no entenem com per aquestos 4 vots la gent pot caure no dins lo fang, sinó dins lo llot més llefiscós i relliscós.
• L’alegria de veure com lo poble es va despertant d’un mal son i comença a ser un poble viu, on les activitats socials són cada cop més freqüents.
• La satisfacció de veure l’energia força activa de lo actual consistori, fructificant xarxes d’ arranjament dels sectors laborals/sanitaris (lo arranjament de camins i neteja de la depuradora).


També l’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

QUESTIONA:
• Si lo actual consistori continua lluitant contra los parcs eòlics o ans lo contrari. Des de les municipals no hem sentit que ningú aixequés la veu. Ara que no és oposició, ja li van be?
• Quin serà l’ús que es donarà al safareig públic??
• Si podrem continuar aparcant al mig del carrer i on voldrem. Creiem que sí des de el moment que part del consistori i família es poden permetre el luxe de fer-ho. Serà una segona Marbella??
• Si, es te pensat dignificar la bassa? o es quedarà tal com ara, ferros trencats, plantes moribundes i/o asalvatjades, brutícia, etc. etc.??
• Si les escombraries deixaran de tenir l’impacte visual actual. Entre contenidors i entorn es configura una zona desagradable, degradada i perillosa.


Per altra banda l’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

PROPOSA:
• Que ara que la “sala” te un estat digne i sabent que Sitges vol deixar de fer lo FESTIVAL DE CINEMA PORNO, es podria treure un bon profit de lo nom de lo poble i demanar de muntar-lo a Fulleda. Si així fos podríem aprofitar les noves infrastructures d’imatge i so per los passis cinèfilos estiuencs.
Amb los calerons generats es podria mantenir un BAR – ja no diem restorant- obert tot l’ any i que podria servir de local social on es podrien dur a terme diferents activitats lúdico/socials. I perquè no també podríem muntar una botigueta amb, entre d’altres coses, los productes típics de la terra i on l’STAR seria l’Agustina vestida amb los referents propis de lo festival.

Des de l’Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

RECOMANEM a l’Ajuntament que actualitzi la base de dades de la www consistorial on encara hi surt que ha Fulleda tenim un restaurant, Casa Joana.

I per últim l’Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda vol desitjar-vos a tots los ciutadans i ciutadanes de Fulleda MOLT BONA CASTANYADA.