dimarts, 23 d’octubre del 2007

"LA MAÑANA" MENTEIX!!!

Mireu la rectificació que hem hagut de fer a la notícia de "La Mañana" que publicava el 19-10-07 i que trobareu una mica més avall. Indignant!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És al·lucinant, com pot ser? Òstia que no ho saben el merder que ja tenim sense posar-hi cullerada ... Ja ens informareu que diuen aquests de la Mañana, no m'extranya que els tanquin la TV si tot o foten igual!

A.G.U.S.T.I.N.S. ha dit...

L’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda


MANIFESTA:
Que després d’un any llarg de silenci causat per problemes (administratius, interns, legals) ja deguda i oficialment arranjats

EXPOSA:
• El rebuig cap a quatre maleïts vots, vots que més que útils vam ser INÚTILS, i no entenem com per aquestos 4 vots la gent pot caure no dins lo fang, sinó dins lo llot més llefiscós i relliscós.
• L’alegria de veure com lo poble es va despertant d’un mal son i comença a ser un poble viu, on les activitats socials són cada cop més freqüents.
• La satisfacció de veure l’energia força activa de lo actual consistori, fructificant xarxes d’ arranjament dels sectors laborals/sanitaris (lo arranjament de camins i neteja de la depuradora).


També l’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

QUESTIONA:
• Si lo actual consistori continua lluitant contra los parcs eòlics o ans lo contrari. Des de les municipals no hem sentit que ningú aixequés la veu. Ara que no és oposició, ja li van be?
• Quin serà l’ús que es donarà al safareig públic??
• Si podrem continuar aparcant al mig del carrer i on voldrem. Creiem que sí des de el moment que part del consistori i família es poden permetre el luxe de fer-ho. Serà una segona Marbella??
• Si, es te pensat dignificar la bassa? o es quedarà tal com ara, ferros trencats, plantes moribundes i/o asalvatjades, brutícia, etc. etc.??
• Si les escombraries deixaran de tenir l’impacte visual actual. Entre contenidors i entorn es configura una zona desagradable, degradada i perillosa.


Per altra banda l’ Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

PROPOSA:
• Que ara que la “sala” te un estat digne i sabent que Sitges vol deixar de fer lo FESTIVAL DE CINEMA PORNO, es podria treure un bon profit de lo nom de lo poble i demanar de muntar-lo a Fulleda. Si així fos podríem aprofitar les noves infrastructures d’imatge i so per los passis cinèfilos estiuencs.
Amb los calerons generats es podria mantenir un BAR – ja no diem restorant- obert tot l’ any i que podria servir de local social on es podrien dur a terme diferents activitats lúdico/socials. I perquè no també podríem muntar una botigueta amb, entre d’altres coses, los productes típics de la terra i on l’STAR seria l’Agustina vestida amb los referents propis de lo festival.

Des de l’Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda

RECOMANEM a l’Ajuntament que actualitzi la base de dades de la www consistorial on encara hi surt que ha Fulleda tenim un restaurant, Casa Joana.

I per últim l’Associació A.G.U.S.T.I.N.S. de Fulleda vol desitjar-vos a tots los ciutadans i ciutadanes de Fulleda MOLT BONA CASTANYADA.