dimarts, 6 de novembre del 2007

VISITA AL MUSEU DEL JOGUET DE VERDÚ
























El passat dissabte 27-10-07 l'A.D. Marinada va organitzar una sortida per visitar el poble de Verdú, amb el seu museu de Joguets i Autòmates, el seu castell i la seva església, i a la tarda van assistir a la representació del musical FAMA al Teatre Principal de Lleida.
També es va compartir un bon dinar al restaurant Sol9 de Lleida. Es va comptar amb la participació de 35-40 persones entre sòcies i familiars que van gaudir molt de l'excursió i que estan disposades a repetir-la. Es preveu que aquesta activitat estarà subvencionada per l'Institut Català de la Dona, dins del projecte d'activitats 2007 sol·licitat per la junta de l'associació.
La nota negativa del dia va produir-se a l'arribada a Fulleda, amb la caiguda de la Carme Torres de cal Bonet, la sòcia més veterana de l'associació i que sempre participa en tot el que s'organitza. Des d'aquí li volem fer arribar una salutació molt afectuosa tot i desitjant que es recuperi molt aviat, que aquí l'esperem!
Associació de Dones Marinada de Fulleda

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé si ningú s'anima a escriure res de Verdú...ja ho faig jo.

Dir que vaig trobar molt fort que el museu de les joguines se'l dediqui un mateix quan encara és viu, aquest home deu tenir un ego bestial. Ara el museu xulo xuli!

També recordar aquella mena de garjoleta damunt l'església per penjar "membres i parts" per servir d'escarment als habitants del poble. Podriem demanar subvenció per instalar-ne una al campanar de Santa Maria.

Una altra idea (aquesta respon una pregunta de l'anquesta del nou ajuntament) podria ser demanar una reliquia de l'Agustina tal i com a Verdú tenen una relquia de Sant Pere Claver (una costella). Cada any podriem buscar un dia i treure-la també en prossessó!!! Jo quasi que hi tinc més devoció que segons en quins Sants.

SALUT AMICS!

Anònim ha dit...

Perquè no diguis que ningú s'anima...aquí va un segon comentari. Em va agradar la visita a Verdú, i el museu de joguets també, tot i que si és estrany que se l'autodediques. Ara que també és estrany que Hamilton tingui biografia amb només vint anys!!!! abans això no passava!!!!.
A l'enquesta de l'ajuntament hi ha un apartat al final "Digues la teva", aprofita'l i demnan el que vulguis!
una abraçada