diumenge, 23 de desembre del 2007

BON NADAL...

PETI QUI PETI, publicació digital independent fulledenca, us desitja un bon Nadal i un feliç any nou 2008, ple de realitzacions en tots els aspectes.
PETI QUI PETI: sempre al servei de Fulleda!


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Nadal a tothom,

Enhorabona també als de l'Ajuntament, han repartit una postal d'allò més original, un CD amb imatges del poble i una música genial. Espero que el 2008 sigui fantàstic,

petons, *****

Anònim ha dit...

A veure si ens en fan arribar un!!!!

Anònim ha dit...

aviat aviat...

Anònim ha dit...

Bon Nadal a tothom des de la Segarra i els millors desitjos per al 2008.
És veritat que el CD és preciós i la música molt encertada.
Enhorabona i una abraçada, fulledencs!

Anònim ha dit...

Fulleda sempre havia estat de la comarca de la Segarra, així ho va respondre en l'enquesta de la Generalitat republicana dels anys 30 del s. XX, prèvia a la primera divisió comarcal. Salutacions cordials i bon any nou.

Anònim ha dit...

Tinc entés que en aquells dies es va fer una enquesta als municipis perquè diguessin a quina comarca creien pertànyer i quin era el lloc on anaven a mercat.

Segarrofulledenc, a veure si em pots donar més dades al respecte.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

No m'imagino pas els fulledencs anant a mercat a Cervera...
Vaja, per a nosaltres seria tot un honor, però la distància és massa gran, no?

Salut, Fulleda!

Anònim ha dit...

Honor el nostre! a mercat no ho sé, però de festa segur que ens hi apuntem,
una abraçada a la gent de la segarra, i a la resta també!

Anònim ha dit...

Fulleda en l'enquesta republicana va declarar que era de la Segarra (es tracta, però, d'un sentiment tradicional que res tenia a veure amb el mercat al qual anava. Semblantment van declarar d'altres pobles de les Garrigues (l'Espluga Calba, els Omellons, Vinaixa, Tarrés i el Vilosell), el Solsonès, l'Anoia, la Conca de Barberà i l'Urgell. Tanmateix, només van ser inclosos dins la comarca administrativa de la Segarra els pobles que acudien al mercat de Cervera, Guissona i Torà.

Actualment a Fulleda, la majoria de la gent, potser ja tota, et dirà que són de les Garrigues, però moltes persones poden encara recordar que els seus pares o padrins es consideraven de la Segarra.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'explicació, segarrofulledenc.
M'omple d'orgull aquest lligam i encara que ara ja no estiguem dins de la mateixa comarca, sapigueu que a La Segarra sempre hi sereu ben rebuts.
Bon any nou!