dimecres, 2 d’abril del 2008

QUINA FIRA FARIES A FULLEDA???

Tothom sembla que estigui disposat a organitzar una fira per petita que sigui. En la mesura que aquests esdeveniments dinamitzen la vida local, sempre que es demostri que hi ha la mínima infraestructura i la voluntat de fer-la, ens hem atrevit a preguntar quina fira faríeu al nostre poble. Podeu contestar, durant un mes a l'enquesta col·locada al costat esquerre del blog i fer els comentaris que us sembli én aquesta mateixa entrada.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Però la fira, quan es faria?
Per St. Jordi?, per celebrar que comença l'estiu?, per St. Joan?
Crec que primer cal lligar un motiu amb la fira.
La fira medieval que es fa a Montblanc per St. Jordi és xulíssima. Ara bé, el motiu és la diada de St. Jordi. Hi ha una raó de ser...
I bé, a part d'aìxò, voto per la fira medieval perquè és més global. Normalment totes les parades d'aquestes fires van juntes. Són com una associació. I en elles hi queda palès un recull de totes les tradicions catalanes a nivell artesà, gastronòmic, etc.
La podríeu fer per la Festa Major, no? Ah!, i també quedaria molt bé un grup de castellers. Dóna vida i atrau molta gent.
O bé, una trobada de... gegants, capgrossos, grallers, punta al coíxí...
Com m'enrotlloooo!!!
Qué bé!, estreno l'enquesta!
petons

Anònim ha dit...

visca la farándula!!!!!!

Anònim ha dit...

La idea es magnifica i només dir que a Fulleda som capassos de fer una fira de moda de bany enmig de l'ivern o fer sant Jordi al mig de l'Agost. Per altra banda crec que aquestes fires que ja venen muntades valen una pasta, suposo que com sempre em de fer servir la imaginació. Jo també aposto com la Grallera, però femt un "mix" mediaval i posant el tema innovador com la de genealogia així segurament tindria mes ressó.

Anònim ha dit...

i AL SER LA 1º FIRA DE fULLEDA NO FEM UNA MICA DE CADA, I LLAVORS AGAFEM EXPERIENCIA PELS ANYS SEGÜENTS.

BOOOOOOO EL ROMESCO...EHHHHH

Anònim ha dit...

Jo penso que fer el mateix que fa tothom, o molts i molts de pobles, no ens fara pas ser diferents, vull dir , que , malgrat que ja ho sabem que som coll...i capaços de tot, fer una fira medieval que fins i tot fan en els pobles que encara no existien , no ens fara pas que surtim mes en el mapa del mon mundial. Proposso que inventem quelcom que no existeixi, quan no hi han cales hi ha d' haver-hi imaginacio, la fira de la pastanaga? per exemple. Si no s'en fa cap , penso que la de l' oli( diferent de la borges o d' altres, pot ser una bona manera de fer bullir l' olla....ja penso altres coses....

Anònim ha dit...

bé, consisteix a fer anar una mica el cap i, també ho penso, ens hauríem de moure per fer una cosa innovadora i que es pogués muntar sense gaire despesa econòmica.

Anònim ha dit...

BE, EL FET ES QUE LES FIRES POSSEN AL MAPA ELS POBLES, JA N'HI HAN DE MOLTES COSES, PERO QUE JO SAPIGA A LA COMARCA, ENCARA NO N'HI HA CAP DE MENJAR TRADICIONAL COM PODEN SER ORELLETES, TRUITA AMB SUC, OLIVES AMB SAL, AMB TARONJA, DEGUSTACIO DEL VI DE LA COMARCA, DEGUSTACIO DE L'OLI, COQUES DE RECAPTE, PA DE RONYO I DE TANTES ALTRES COSES BONES QUE SABEM FER.
JA HI HA ALGUNES MOSTRES, PERO SON ESPECIFICQUES COM POT SER LA DEL OLI, LA DE LES TRUITES AMB SUC, PERO CAP QUE LES ENGLOBI TOTES, AQUESTA ES LA MEVA SUGGERENCIA.

Anònim ha dit...

Matagallerofulledenc, alguna cosa d'aquesta s'havia fet a les Borges Blanques fa 3 o 4 anys. Ho trobo una idea interessant a tenir molt en compte. I el regidor(a) de Fires, Mercats i Expansió Econòmica que no diu res?

Anònim ha dit...

Per quartos que no sigui,J---e com esta la caixa?.aserejeeeee beeeee.
Com tot si hi ha moltes ganes i es important per nosaltres , el finançament ja es buscarà..

Anònim ha dit...

Per quartos que no sigui,J---e com esta la caixa?.aserejeeeee beeeee.
Com tot si hi ha moltes ganes i es important per nosaltres , el finançament ja es buscarà..

Anònim ha dit...

Ja ho diuen, a Fulleda pela llarga!!!

Anònim ha dit...

No, era "A Fulleda en són les maques..." o "A Fulleda, vidriers" o "... per bons porrons, Fulleda", però això de pela llarga no ho havia sentit a dir mai.

Anònim ha dit...

Renoi, precesador, quin tros de nom t'has buscat!
A Fulleda, imaginatius...

Anònim ha dit...

precisador, perdó...