dimecres, 18 de juny del 2008

REVETLLA DE SANT JOAN


SANT JOAN


Dissabte, 21 de juny de 2008



Hora: 22:30h



Lloc: Plaça Vella



Espectacle de foc i dansa "Les portadores del foc" a càrrec de l'Associació de Grup de Joves de Corbins.



En arribar a la Sala cava i coca de Sant Joan per a tots els assistents.



Preu tiquet: 2 € per persona (Data límit: 20 de juny). Podeu encarregar els tiquets trucant al tel. de l'ajuntament, 973 15 62 01 o per correu electrònic ajuntament@fulleda.cat.



Per motius d'organització de l'espectacle es recomana no aparcar el cotxe a:



Plaça Vella



Plaça Major



Carrer Major



Ctra. de Montblanc



Agustina



Avinguda

10 comentaris:

Anònim ha dit...

perdoneu ajuntament, pero ja feu com l' altre, que per sant joan res i deu ser l' unic poble que fa la revetlla 2 dies abans

Anònim ha dit...

les coses a vegades han de ser així, i que consti que no sóc de l'ajuntament, això sí gràcies per endavant a tota la gent que venen dissabte a fer l'espectacle. Sou uns craks!!!!
petonets

Anònim ha dit...

Anònim, la raó d'aquest canvi de data és pq hem preferit portar un espectacle diferent i de la gent més maca del Segrià, que sempre s’han portat molt bé amb Fulleda. Per incompatibilitats dels participants de l’espectacle no s'ha pogut fer el 23, però segur que val la pena. Ah! I qui diu que dilluns no es pot fer res...potser et sorprendrem a última hora anònim!!! Et recordem que ara les improvisacions estan a l’ordre del dia :-) Vols dir que som com l'altre? Salut!

Anònim ha dit...

anonim, estas ben segur que fan com l' anterior consistori? recorda: camins arranjats, depuradora neta, obres a la sala, obres a l' entrada del poble,antena pels mobils etc etc.
pero es clar , si nomes volem veure els defectes, mal anem, perque segur que tu tambe en tens, o sino tira la primera pedra.....
fa 26 anys que corro per fulleda i t' asseguro que mai havia vist tanta feina feta alhora.
altra opcio es que a les properes eleccions et presentis, potser si que sempre es pot millorar i tu en seras el referent.
salutacions

Anònim ha dit...

Tai,

penso que tens tota la raó, però l'anònim també té dret a dir-hi la seva. En democràcia és important la crítica i el poder ha de saber assimilar-la, dins d'uns límits amplis, encara que no sempre sigui del tot justa o no ho sembli als que manen.

Anònim ha dit...

Hola passat,i tant que te tot el dret a dir-hi la seva , nomes faltaria, com jo a dir-hi la meva, i potser puc pensar fins i tot com ell (?).Com tambe puc fer-li la reflexio de la feina feta,per si nomes veu les coses negatives.Jo penso que quan es diu que una cosa que esta malament es perque es te referencia i es compara
amb el mateix ben fet , ai no se si m' explico, per tant jo nomes convido a l' anonim a ser positiu i que tambe aniria be que gent com ell, amb un cert grau d' exigencia, treballes per el poble, que segur que el poble en sortiria guanyant.
en quan a que el poder ha de saber assimilar la critica, absolutament d' acord , no soslament aixo sino penso que n' ha d' apendre de les critiques.
Be,crec que amb els anims mes calmats nomes desitjar-vos bona revetlla !!!!

Anònim ha dit...

bona revetlla i a treballar totes i tots pel poble!!!!

Anònim ha dit...

Pel primer comentari de l'anònim: vas poder ser a la festa de dissabte? Si hi eres (i que consti que respecto el teu anonimat) espero que oblidessis, com jo vaig fer, que no era el dia que tocava la revetlla.

Va ser tan bona l'actuació i l'ambient que s'hi respirava que tota la màgia de la nit de Sant Joan s'hi va traslladar, i per una vegada i només pels que hi érem el dia 21 de juny va transformar-se en la nit més curta i màgica de l'any: la de Sant Joan.

Avui, que sí que toca, fins i tot podem viure d'aquest record i anar a dormir d'hora, ves que et dic!

Anònim ha dit...

Totes les eleccions impliquen una renúncia.

Reflexionem-hi: fer la revetlla dos dies abans per tenir l'actuació dels amics de Corbins (i d'algun altre poble, em consta) a canvi de celebrar-ho el dia que toca, va ser la que va prendre l'organització i a mi em sembla molt encertada a la vista dels resultats.

Potser a Fulleda, que en som en moltes coses de diferents, haurem de plantejar-nos fer la festa de l'arribada de l'estiu el 21 de juny de cada any i així fora polèmiques?

Anònim ha dit...

vam celebrar el solstici d'estiu, no?
la majoria de pobles no van fer tanta festa per sant joan com el soparet genial a la sala....
i a més la festa del dissabte...què més voleu?????