dissabte, 24 de gener del 2009

VENTADA DESASTROSA

La ventada d'avui ha provocat nombrosos desperfectes en edificis (arrencament de teules, teulades aixecades, parets a terra...), així com la caiguda de molts arbres que han dificultat també la circulació per la carretera dels diferents vehicles, inclòs el cotxe de línia que es dirigia a la tarda a Lleida.
Diverses persones del poble, fent gala d'un esperit de servei a la comunitat i davant de la impossibilitat d'actuació dels serveis oficials pertinents, han procedit a treure de la via aquests arbres i poder restablir les comunicacions. També ha caigut l'antena que dóna cobertura al servei de telefonia mòbil. Així mateix, no hi ha electricitat des de migdia i, per aquest motiu, ens ha estat impossible encara de publicar les imatges de destrucció que s'escampen per tot el terme de Fulleda.

Persones de més de setanta anys no recordaven haver vist mai res de semblant.

Seguirem informant i esperem les vostres impressions i documents gràfics.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, ventada desastrosa: un munt d'arbres caiguts, teules trencades, antenes fetes malbé, molta por... El poble sense llum des de fa ja unes 30 hores... un bon desastre!

Però dins la desgràcia, he estat testimoni de la bona servitud i empenta que hi ha entre els veïns de Fulleda; també de la bona coordinació que heu tingut tots els membres de l'Ajuntament per solventar els molts problemes que han anat sorgint (amb l'ajuda de familiars i amics, com sempre).
I el millor, que ningú ha pres mal.

I com diu Paulo Coelho "Quan no es pot retrocedir, només ha de preocupar-nos la millor manera de seguir endavant".

I Jordi, la teva antena tornarà a funcionar molt aviat; Això no ho dubta ningú!

Endavant, Fulleda!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies "anonim", esta clar que tots fem una pinya...i lo de l'antena espero que sigui així, encara que la crisi no ajuda gaire.
Ara toca arreglar-ho tot. Tenim llum, l'enllumenat dels carrer també es va reparar ahir. Avui una excabadora obrira pas als camins... l'antena de movil costarà una mica més.
Endevant!!!!