dimecres, 18 de febrer del 2009

RUTA DEL GRUP D'AMICS DEL COTXE CLÀSSIC DE FULLEDA











El dissabte 7 de febrer el Grup d’Amics del Cotxe Clàssic de Fulleda, per començar a escalfar motors de cara a la pròxima Trobada que s’ha d’organitzar a Fulleda (prevista per a l'estiu), va fer una sortida per visitar diferents cellers de les comarques de la Conca de Barberà i l’Urgell. Durant el recorregut van comprar diferents vins, ja que a la nit van fer un sopar maridatge amb formatges.




Van visitar la Cooperativa de Barberà de la Conca, que els la va explicar un cunyat de l’Encarna de cal Codines (és petit el món!). Després cap a la Coop. de Sarral i Rocafort de Queralt. Van dinar al bar d’un poble molt bonic, Conesa.




A la tarda cap a Vallbona de les Monges (Coop. De l’Olivera) i els Omells de Na Gaia (Monestir del Tallat) on els esperaven els seus enòlegs. Destacar l’excel·lent tracte que els van oferir als Omells, i on els van deixar tastar totes les varietats de vi i vermuth que elaboren.




I al vespre soparet a la Sala amb els vins comprats i els formatges d’arreu del món!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

va estar molt guai!!
pero voldriem mes penya, malgrat que aquesta vegada hi havia representants d' altres punts de la comarca,L' Espluga C,Arbeca, Castelldans...

Anònim ha dit...

Va estar molt bé! Cada vegada som més colleta...i ara que s’acosta el bon temps...el fred no ens "congelarà" !!!! Sort que el nostre cotxe anava proveït de xuxes(Gentilesa del Taller mecànic BPAUTO d'Arbeca)
Ai encara recordo aquella Foundé (o com s’escrigui) mmmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

el sopar genial, encara recordo tots els sabors!!!!!!!!!!