diumenge, 10 de gener del 2010

GILABERT VISITA FULLEDA I ALTRES POBLES

Gilabert visita seis municipios afectados por las intensas nevadas
9 de enero de 2010.
Comenta El presidente de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, visitó a primera hora de hoy seis de los municipios afectados por las intensas nevadas que se registraron en Catalunya este viernes.

LLEIDA, 9 (EUROPA PRESS)


El presidente de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, visitó a primera hora de hoy seis de los municipios afectados por las intensas nevadas que se registraron en Catalunya este viernes.


Junto al diputado de Servicios Técnicos, Carreteras y turismo, Josep Cosconera, y el jefe de Servicios Técnicos, Xavier Lecha, Gilabert visitó Les Borges Blanques, Tarrés, Fulleda, l'Espluga Calba, El Vilosell y La Pobla de Cérvoles.


Tras comprobar sobre el terreno la situación de los municipios y las carreteras que son titularidad de la corporación, se reunió con los alcaldes de los municipios y el presidente del Consell Comarcal de Les Garrigues, Josep Lluís Balsells.

http://www.que.es/lerida/201001091848-gilabert-visita-seis-municipios-afectados.html

09 / 01 / 2010

Gilabert sí que visita les zones afectades

El president de la Diputació de Lleida es desplaça set municipis afectats per les nevades

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el diputat de Serveis Tècnics, Carreteres i Turisme, Josep Cosconera, han visitat aquest dissabte els municipis de Les Borges Blanques, Tarrés, Fulleda, L'Espluga Calba, El Vilosell i La Pobla de Cérvoles, afectats per la nevada, on han parlat amb els alcaldes.

Gilabert, juntament amb Cosconera, i el cap de Serveis Tècnics, Xavier Lecha, han comprovat sobre el terreny quina és la situació dels municipis i de les carreteres que són titularitat de la corporació.

El titular de la Diputació s’ha reunit amb els alcaldes dels diferents municipis i amb el president del consell comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells, per conèixer l’afectació de la zona.




Gilabert visita sis municipis afectats per les intenses nevades
LLEIDA, 9 Ene. (EUROPA PRESS) -


El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha visitat a primera hora d'avui sis dels municipis afectats per les intenses nevades que es van registrar a Catalunya ahir divendres.

Al costat del diputat de Serveis Tècnics, Carreteres i turisme, Josep Cosconera, i el cap de Serveis Tècnics, Xavier Lecha, Gilabert ha visitat Les Borges Blanques, Tarrés, Fulleda, l'Espluga Calba, el Vilosell i la Pobla de Cérvoles.

Després de comprovar sobre el terreny la situació dels municipis i les carreteres que són titularitat de la corporació, s'han reunit amb els alcaldes dels municipis i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Josep Lluís Balsells.

http://www.europapress.cat/successos/noticia-temporal-gilabert-visita-sis-municipis-afectats-per-les-intenses-nevades-20100109184735.html