dimarts, 22 de març del 2011

NOTA DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA AMB LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA




Benvolgudes companyes,

Com cada any per aquestes dates, estem a punt d'iniciar les activitats de primavera de la nostra associació, a les que des d'aquí us volem convidar a participar per fer-les vostres.

El dissabte 26 de març de 2011 repetirem, un any més, el sopar - tertúlia, exclusivament per les sòcies ja que l'aprofitarem per fer l'assemblea general. Esperem poder-hi compartir opinions i inquietuds sobre el futur de la nostra entitat, ja que enguany toca renovació de Junta. Així doncs, animeu-vos també per formar-ne part.

Per les vigílies de Setmana Santa es preveu fer el Taller de Palmes. Les dones interessades, cal que s'apuntin el dimecres a la biblioteca, de 6 a 8 de la tarda i també a través del correu electrònic, fins el 30-3-11.

El dissabte 23 d'abril celebrarem la diada de Sant Jordi, amb obsequi de roses a les sòcies i de llibres a tots els assistents. A les 12 del migdia, a la biblioteca, farem la presentació d'un llibre.

El diumenge 29 de maig col·laborarem amb la Festa del Comerç Just. Hi haurà, la ja tradicional paradeta de productes, i jocs infantils, a més de la degustació d'una bona xocolatada a la Sala.

Fins aviat!

Salutacions,

Rosa Xifré Josa

Presidenta

Fulleda, febrer de 2011