dimarts, 3 de maig del 2011

LLISTES DE FP

Quan arriben les eleccions municipals, els petits pobles del país s’omplen de llistes electorals de ‘forasters per la pàtria’ (“llistes de FP”), també anomenades “fantasmes”, farcides de noms desconeguts per als vilatans i que acostumen a ser veïns de pobles grans, alguns de fora comarca. Fins ara a les nostres contrades aquesta actitud indigna, però perfectament legal, que menysté vomitivament les persones que viuen dia a dia en aquests llocs, era patrimoni principalment del PP i del PSC. Demanar-los dignitat, sobretot nacional, a aquests dos partits és una tasca tan imbècil com pensar que Espanya ens pot deixar de robar: feina de babaus desvaguerats. Aquestes municipals també s’hi ha apuntat els millors... els de CiU, que per quatres llistes més i uns centenars de vots també es rebolcaran per aquesta immundícia pseudodemocràtica i legal.

A Fulleda, CiU presenta una llista de FP absolutament fantasma: cap dels seus tres membres viu, és, està empadronat o té res a veure amb aquesta bonica vila nostrada. Una arbequina, un arbequí i un de Castellnou de Seana (Lídia AC, Ramon SB i Antoni CA) han posat els ulls en un minúscul poble que tant els en fot, que potser algun no sap ni on és, i han decidit que tenen el que s’ha de tenir per governar uns quants pagesos i jubilats. I legalment és cert, però si penso en la legitimitat que posseeixen em vénen basques i els budells se’m descompensen de fàstic i indignació. Certament hi ha actituds que retraten la baixesa personal i dels grups polítics.


Fulleda només és la punta de l’iceberg...




Santi Arbós



Publicat a SomGarrigues

8 comentaris:

martigarrigosegarrenc ha dit...

Es vergonyos com hi ha gent i partits politics que menystenen la "democracia", acceptant com legals aquestes grolleres maniobres electorals i segueixen el joc.
Es aquest el nivell de democracia que admet un estat que s'auto anomena democratic?.
Doncs anem dats!!

Anònim ha dit...

Sí, anem dats i m'estavio de dir per a on...

Salada ha dit...

Senzillament genial, l'article!!

la d' aguilar ha dit...

MÉSALT HO POTS DIR ,MÉS CLAR IMPOSSIBLE, I ES QUE ENTRE LA SORDESA I LA POCA DIGNITAT NINGÚ SE SENT IDENTIFICAT.
Magnífica entrada!!!!!

Santi ha dit...

gràcies, però m'estimaria més escriure sobre la primavera...

la d' aguilar ha dit...

ja,ja , doncs també pots escriure sobre la primavera hi ha lloc per tot, i es un plaer llegir.te

Anònim ha dit...

això només s'atreveixen a fer-ho a Fulleda i Tarrés, si en són de valents!!!

Anònim ha dit...

la lídia aquesta no ere no sé del gavín????