dissabte, 11 de juny del 2011

DISCURS DE LA NOVA ALCALDESSA NEUS CORNET

Gràcies a tothom per ser aquí i permeteu que us dirigeixi unes paraules, ja que estareu d’acord amb mi, que el primer ple de la legislatura és un dels més emotius i singulars de tots els que farem en els pròxims quatre anys. Primer que tot, m’agradaria donar les gràcies a la gent, alguns i algunes de vosaltres aquí presents, que vau dipositar la vostra confiança en nosaltres el passat 22 de maig, ja que la situació avui hagués estat molt diferent, però crec que es va imposar la lògica i el sentit comú i podem dir que les persones que entrem a formar part d’aquest nou ajuntament som gent d’aquí, fulledencs i fulledenques que decidirem el que s’ha de fer i el que necessita el nostre poble.

Presentar-vos l’equip de govern que formarà part d’aquest ajuntament tampoc és cap secret, a Fulleda tenim la sort que tots ens coneixem, i sabeu com som, els nostres defectes i les nostres virtuds. Alguns continuaran amb la tasca iniciada, assolint, de ben segur, els objectius fixats, d’altres hauran acceptat nous reptes i noves obligacions, però tots i totes compartint un objectiu comú: portar Fulleda més edavant, i poder dir en veu ben alta i orgullosa “al poble s’hi viu molt bé!”.

De feina n’hem fet molta, segur que més d’un m’ha sentit a dir que ara li em netejat la cara a Fulleda, doncs en aquesta nova etapa li hi hem de posar els complements, però també hem de ser conscients que les circumstàncies actuals del país i del món en general no són les ideals. Però estem disposats a treballar fort i picar pedra, si convé, per tal de no aturar aquesta realitat construida amb l’esforç de molta gent, no només amb la feina de quatre, sinó amb la de cadscú de nosaltres, aportant el nostre petit granet de sorra, sense oblidar les associacions, grans impulsores de la vida social, cultural i festiva de casa nostra.

No m’agradaria acabar sense donar públicament les gràcies a l’alcadessa fins a dia d’avui, la Neus Arbós, crec que no m’equivocaria de gaire si dic que ho faig en nom de quasi tot el poble. Has de saber que has deixat el llistó ben alt, i has estat una peça clau d’aquest engranatge, de vegades una mica difícil de fer funcionar, aportant-hi la màxima dedicació, voluntat de consens i també, perquè no dir-ho, la teva amistat. Així doncs, molta sort i espero que continuïs amb la mateixa convicció tant en la teva vida personal com professional.

I per últim, vull dir-vos que és un honor i una gran satisfacció per mi assumir l’alcadia del meu poble, el que m’ha vist créixer i el que estimo des que vaig néixer. Encaro aquest important repte sentint-me recolzada per la meva família, amics, amigues i companys d’equip, i amb la il·lusió de continuar millorant i transfomrant el nostre petit poble, Fulleda.

Moltes gràcies!


6 comentaris:

Josep M Bonet ha dit...

Un cop mes la família Cornet a de dur el cap ben dret,l'Antonio Cornet ens ba fer arribar el Pol-liesportíu,crec que no em confonc,espéro no us falli l'estrella que totom porte quan neix,com es nou Ajuntament,supòso que leu ja bateijat em cava de Fulleda,com a de ser,GUARDEUMEN.Feliçitas sort i salut,fins a sempre Neus Jordi Neus Rosa Josep M

la d' aguilar ha dit...

NOMES PUC DIR, QUE, ENDAVANT!!
I COM A DIT LA NOVA ALCALDESSA , ENS CONEIXEM TOTS, I SE MOLT BÉ COM ES LA NEUS: UNA GRAN PENCAIRE,I AMB LA QUALITAT DE QUE NO AMAGA EL CAP, SEMPRE TIRA ENDAVANT.PERÒ AVISO: TREBALLA I FA TREBALLAR...JE,JE.aIXÓ ES BO.I JA QUE PARLEM DE VIRTUTS,TAMBÉ TE IMAGINACIÓ I AMB POBLES PETITS , PENSO, ES MOLT NECESARI
FELICITATS A TOT EL NOU CONSISTORI

martigarrigosegarrenc ha dit...

Felicitats a tots els componenets de l'Ajuntament, desitjant-vos tota mena d'encerts i grans dosis de paciencia,enteniment i molta força per tirar endavant.

Anònim ha dit...

felicitats i a tirar endavant amb l'ajut del màxim de persones possibles. endavant!

Manel Lillo ha dit...

Feliçitats a tots els components i molta força.

Anònim ha dit...

gràcies, Manel!!