dimecres, 22 de juny del 2011

PEL·LÍCULA 'FÈNIX 11*23' I MANIFESTACIÓ AL 9 DE JULIOL


Pel·lícula Fènix 11*23
Benvolguts i benvolgudes blocaires,

Actualment s'està rodant un llargmetratge sobre el famós cas de n'Èric Bertran. Aquest film de crítica i denúncia és dirigit per en Joel Joan i en Sergi Lara.

L'equip que fa aquesta pel·licula ens ha demanat que en fem difusió, per publicitar-la però també per a fer saber que volen finançar-la a travès de micromecenatge, això és, a través de les aportacions d’un grup nombrós de persones que, a canvi, reben recompenses exclusives. Les aportacions van des dels 10€ fins als 3.000€.

Us animem a que en feu difusió i hi participeu. Per a més informació us adjuntem aquí baix el correu que hem rebut que hi adjunta un enllaç a un video promocional:
-----------------------------------------------------------------------------

Companys/es de Xarxa de Blocs Sobiranistes,

El motiu d’aquest correu és donar-vos a conèixer el nou projecte de Joel Joan, Fènix 11*23, i demanar-vos si en podríeu fer difusió entre elsvostres associats.

Fènix 11*23 és el llargmetratge basat en la història real de l’Èric Bertran, un nen de 14 anys que va ser acusat de terrorista informàtic per demanar l’etiquetatge en català a un supermercat.

La pel·lícula serà dirigida per Joel Joan i Sergi Lara, amb guió d’Albert Plans i Hèctor Hernández Vicens.

Fènix 11*23 és una crítica directa a l’abús de poder. Denuncia uns fets intolerables; no podem permetre que, en nom de la seguretat i del rebuig que crea el terrorisme, s’aprofiti per estigmatitzar o destruir a tots aquells que pensen diferent.

Per fer-lo possible necessitem aconseguir 300.000€ a través del micromecenatge abans del 30 de juny. El micromecenatge és una manera de finançar projectes a través de les aportacions d’un grup nombrós de persones que, a canvi, reben recompenses exclusives. Les aportacions van des dels 10€ fins als 3.000€ i es poden fer a través del web

www.fenix1123.cat

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mail info@fenix1123.cat.

Moltes gràcies de part de tot l’equip de Fènix 11.23!!

‘El món hauria de conèixer la història de l’Èric’, Noam Chomsky
http://www.youtube.com/watch?v=xBSYTZXV75s





MANIFESTACIÓ DEL 9 DE JULIOL
Fins fa dos mesos tot semblava indicar que si bé la independència no estava encara a tocar sí que semblava que anàvem pel camí d'assolir una majoria social favorable. Si més no al Principat de Catalunya.

Fa gairebé un any es va fer la gran manifestació del 10 de juliol (que venia precedida de les que s'havien fet anteriorment un 14-F, un 1-D,....). El passat mes d'abril es feia la consulta sobiranista a Barcelona i altres localitats, culminació del procés que es va iniciar a Arenys de Munt al setembre del 2009. Tot d'estudis fets per gent i entitats solvents ens feien evidents que l'opció de l'independentisme creixia i que aquesta opció no sols serviria per a salvar la nostra llengua i cultura sinó que era una manera de millorar de forma notable la situació econòmica que patim; de fet, donat l'espoli econòmic a que estem sotmesos la independència es presenta com l'única opció que ens pot salvar de la ruïna econòmica i social.

Però des de fa unes quantes setmanes tot aquest projecte ha quedat eclipsat per d'altres reivindicacions que, donada la diversitat d'opinions entre els blocaires que esteu adherits a la XBS, alguns les deveu veure com a compatibles i d'altres com a contraproduents amb l'independentisme.

En qualsevol cas creiem que va essent hora de tornar a posar damunt la taula l'opció que propugna la llibertat del nostre poble. Per aquesta raó us convidem a participar en la manifestació que es farà el proper dia 9 de juliol a Barcelona a la qual donen suport diverses entitats i partits polítics. Us animem també a que en feu difusió a través de blogs i xarxes socials.

Per a més informació sobre la manifestació, recorregut de la marxa, autocars per a anar-hi i per adhesions podeu consultar el web: http://manifestacio9juliol.blogspot.com/

L'esdeveniment al Facebook és: http://www.facebook.com/event.php?eid=217094981653646