dimarts, 30 d’agost del 2011

PARLAMENT DE L'ALCALDESSA, NEUS CORNET, PRESENTANT EL PREGONER DE LA FESTA MAJOR DE FULLEDA 2011

Hola bona nit a tothom i gràcies per haver vingut i acompanyar-nos, ara sí, a l'inici més protocolari de la Festa Major. Som conscients del dilema que se us ha presentat ... o Barça ... o pregó de festes? O sigui que s'agraeix la presència!

 

Permeteu que m'ajudi del paper per dirigir-vos quatre paraules i presentar-vos al pregoner d'aquest any, ja que això d'estar aquí a dalt, una mica més al mig del balcó i parlant, imposa una mica!

 

Espero que als actes que heu assistit fins ara us hagin agradat, potser han estat dedicats més a la canalla, però joves, estigueu tranquils que avui ens toca a nosaltres!

 

Aprofito ara per agrair a l'Associació de Dones Marinada, a les noies més joves i a la monitora de l'esplai, la Vero, per la seva col·laboració en l'organització de l'escala en Hi Fi, que com cada any saben treure, dels més petits, els artistes que porten dins.

 

I la resta no us preocupeu, que d'actes n'hi ha per tots els gustos: bona música, cercaviles, castells, gimcanes...

 

Normalment als pregons de Festa Major l'alcalde hauria d'aprofitar per fer balanç de les actuacions de govern i informar als seus veïns, però aquí Fulleda, en tema de comunicació aprovem, i amb nota!

 

Ara fa 4 anys, exactament un 31 d'agost el Santi Arbós ens penjava la primera notícia al Peti Qui Peti. Amb el temps, aquesta blog, s'ha acabat convertint en la web de referència i punt de connexió per tots els que estimem Fulleda, i és per aquest motiu, a part de totes les teves col·laboracions desinteressades envers aquest poble, que enguany ens feia especial il·lusió que fessis el pregó de festes, trobem que és una forma de reconeixement a la tasca que fas, encara que demanar-te que fessis el pregó potser ha estat més un mal de cap que una altra cosa!

 

Santi, crec que no cal que m'esplaï en moltes presentacions ja que tots els que som aquí sabem qui ets, que has fet, fas i faràs per Fulleda.

 

Gracies per què sempre ets allí, a l'altre costat de l'ordenador esperant notícies per publicar i per tenir-nos informats de tot el que passa al nostre poble.

 

I ja per acabar, deixeu-me que us desitgi molt bona Festa Major i que gaudiu de tots els actes que us hem preparat per aquests dies.

 

Santi, et toca parlar, i avui més que mai, ets lliure de dir el que vulguis!