dimarts, 16 d’agost del 2011

RESUM DE LA X SETMANA CULTURAL DE FULLEDA




























La inauguració, amb l'Esbart Lleidatà de Dansaires, va estar a l'alçada del Xè aniversari que se celebrava i especialment agraïda va ser la presentació del primer recull de receptes de la rebosteria que any rere any les sòcies preparen i comparteixen el dia de la inauguració de la setmana cultural i que té el valor afegir de ser un pas més per mantenir i reforçar les relacions entre generacions i donar a conèixer la nostra cuina com una eina de cultura i tradició que cal mantenir. La seva publicació s'ha d'agrair a les sòcies que han cedit les seves receptes i a la també sòcia Raquel Sanchez i al Javi López que en van fer el disseny i maquetació.

També hi va haver una exposició de fotografies de les activitats realitzades durant aquests darrers deu anys

La setmana ha transcorregut amb les conferències de la Lydia Argilés, ONG protectora d'animals, amb la psicòloga Mercè Domingo de l'Associació COMPAS sobre salut mental i el sempre emocionant relat de l'Assumpta Montellà, que ens va presentar el seu darrer llibre, la biografia de l'"Elisabeth Eidenbenz, més enllà de la maternitat d'Elna" El tast d'enguany va ser de cerveses i hi va participar Les Clandestines de Montferri.

El divendres va ser el dia de la gresca, amb el sopar de germanor i la rumbeta catalana del grup Naraina, amb el Carlitos i la seva colla, que van encendre la nit amb la seva simpatia i bona música. La seva presència no és casual: ell també començava a actuar quan nosaltres fèiem les nostres primeres activitats i vam voler celebrar, una vegada més, plegats.

La cloenda del dissabte també va ser digna de l'aniversari i plena també d'emocions amb el recital de poesia i audiovisual sobre la poetessa Maria-Mercè Marsal, a càrrec del Joan Cornudella i la Dolors Aldomà del grup de teatre La Botera de Juneda.

La participació en tots els actes ha estat, com sempre, important i la junta de l'associació vol agraïr a totes les sòcies el seu suport i acompanyament en tots els actes.