divendres, 9 de setembre del 2011

12 DE SETEMBRE: PER UN PAÍS DE TOTS, L'ESCOLA EN CATALÀ!

12 de setembre: 'Per un país de tots, l'escola en català'

Benvolguts/ Benvolgudes

Aquest dilluns, 12 de setembre, hem de mostrar el nostre rebuig a la interlocutòria del TSJC que posa en qüestió el model d’immersió lingüística a Catalunya.

-Al matí, us animem a penjar el cartell a tots els centres escolars amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”. Podeu descarregar-vos-el, en alta resolució, des del web http://www.somescola.cat.

-A les 19 hores, us convoquem a fer concentracions simultànies davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya amb la pancarta “Per un país de tots, l’escola en català”. Descarregueu-vos-la des del web http://www.somescola.cat.

Cal que aprofitem el primer dia del curs escolar per reclamar alt i fort que no farem ni un pas enrere en l’ús del català a l’escola. Us animem a participar en les mobilitzacions!

Feu difusió d’aquest correu a qui cregueu que li pugui interessar.

Tots i Totes Somescola!

----------------------------------------------------

Si voleu adherir-vos al manifest de Som Escola (ja sigui a nivell particular o d'entitat) podeu fer-ho clicant aquest enllaç :

http://www.somescola.cat/www/somescola/ca/adhesions.html



Així mateix us podeu descarregar un model de moció de suport al sistema d'escola catalana per a que sigui aprovat en els plens municipals de cada població.

http://www.somescola.cat/www/somescola/ca/manifest/mocio.html



Relacionat amb això us informem que des del Parlament Europeu arriben veus de suport al sistema escolar català (http://www.ara.cat/politica/LEurocambra-alerta-separar-estudiants-llengues_0_550745076.html)
ratificant així el suport que la pròpia Cambra va manifestar explícitament fa un parell d'anys (http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/-/18443.html)