Pocs quilos i molt tocada per la pedra semblen ser les dues característiques principals de la verema d'enguany a Fulleda. També, i per primera vegada que sapiguem, tant els socis de la Cooperativa (que darrerament venien a camionades el raïm a un elaborador extern) com els que no eren socis i venien a Freixenet, ha portat la producció a la cooperativa de l'Espluga Calba. El Celler Matallonga, per altra banda, elabora al poble els seus vins blancs, negres i caves.
dijous, 15 de setembre del 2011
LA VEREMA D'ENGUANY A FULLEDA
Pocs quilos i molt tocada per la pedra semblen ser les dues característiques principals de la verema d'enguany a Fulleda. També, i per primera vegada que sapiguem, tant els socis de la Cooperativa (que darrerament venien a camionades el raïm a un elaborador extern) com els que no eren socis i venien a Freixenet, ha portat la producció a la cooperativa de l'Espluga Calba. El Celler Matallonga, per altra banda, elabora al poble els seus vins blancs, negres i caves.
Etiquetes de comentaris:
celler Matallonga,
Cooperativa,
fotos Jordi Arbós,
Freixenet,
l'Espluga Calba,
verema,
vi
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada