dimecres, 26 d’octubre del 2011

MÉS INFORMACIONS DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA

Respecte a l’excursió que aquests darrers anys veníem fent al novembre, dir-vos que per la coincidència amb la que organitza l’Ajuntament de Fulleda per a tot el poble, enguany no la farem. Ens ha semblat que trobar dues dates al mes de novembre per fer-ho era massa just. Es preveu que es faci el 26 de novembre i es visitaria un celler de la comarca i l’Espai Macià i el Centre d’Interpretació de Les Garrigues a les Borges Blanques, amb l’esmorzar i el dinar inclòs. Les nostres sòcies tindrien un petit descompte en el preu de la sortida, pendent de concretar.

Us recordem que al novembre es torna a iniciar el curs de gimnàstica de manteniment, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Fulleda i de la nostra associació. Les classes són tots els dimarts i dijous, a ¾ de 7 de la tarda a la Sala. Us hi podeu apuntar mensualment.
PREU MENSUAL: 12 €/mes/sòcia
PREU MATRÍCULA: 2 €

Altres activitats indirectament relacionades amb la nostra associació però que, pel seu interès també us en volem fer partícips són:

- dissabte 29 d'octubre, a l'Albi, se celebra la VIII Trobada d'Estudiosos de les Garrigues,organitzada pel Centre d'Estudis que comptarà amb la participació dels fulledencs Santi Arbós i Montse Arbós.

- diumenge 13 de novembre, a les 6 de la tarda a la Sala de Fulleda hi haurà la representació de lo'obra de teatre "MENTIDERS" en el marc de l'XI Mostra de Teatre Còmic de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal i amb la col•laboració de l'Ajuntament de Fulleda

Finalment, dir-vos que ja hem posat a la venda la loteria de Nadal, número 45964, que tindreu a la vostra disposició a l’Administració de Loteria de les Borges Blanques (impremta Martí). Enguany no hi haurà participacions a la venda.

També us recordem que si alguna sòcia té pendent la quota de sòcia de 2011, pot pagar-la fins a final d’any.