dijous, 10 de novembre del 2011

EL GENAR I EL MARTÍ AL 40è RAL·LI D'ANDORRA











L'última activitat del tàndem Genar-Martí en el món dels ral·lis, donant continuïtat a les notícies d'altres anys, va ser els passats dies 3 i 4 de setembre es va complir la 40 edició del Ral·li d'Andorra, i per no ser menys, com hauria de ser sinó, en Genar Pascual , com a pilot, i en Martí Santamaria, com a copilot, hi varen participar en la modalitat Clàssics Regularitat.



Va ser un ral·li cent per cent asfalt i en dos dies de competició i trams amb llum diürna i nocturna, amb un total de 260 km, 9 km de trams especials i 87,81 km cronometrats. Un ral·li típic de muntanya, amb pronunciades pujades i baixades i forts viratges.



En aquesta edició els pilots Genar Pascual i Martí Santamaria, amb l'Alpine A-100 1300, es van classificar en la 18a posició d'un total de 33 participants, rebent de mans del Secretari d'Estat d'Esports del Govern d'Andorra, Sr. Jordi Cerqueda (descendent de Montblanc), el trofeu de l'"Associació Andorrana de Vehicles Antics – Club BMW 2002" , que els acreditava com a tercers classificats.



Ens han promès que en la propera edició es col·lacaran l'enganxina de Fulleda en algun lloc ben visible de l'Alpine.


Ben fet!!!




10 comentaris:

Fustera ha dit...

Trobo a faltar aquestes sortides....

Anònim ha dit...

ral·lis a Andorra?

sortides de to?

???

matagallerofulledenc ha dit...

Ei,
Com sembla que fer sortides una mica llargues no hi ha manera de fer-les, podem intentar fer-ne una de mes curta, proposo anar d'excursio-visita a Arbeca, a veure el castell-exposicio de vehicles militars, nomes cal trobar un dia i podem arrodornir-ho fent un dinar de germanor, si voleu tambe aprofitant que anem a Arbeca, podem fer una visita als Vilars.
Espero resposta, au!!!

Anònim ha dit...

s'ha de reactivar d'alguna manera el tema auto a fulleda...

montse ha dit...

Felicitats pel podium!!!!

Anònim ha dit...

sí, és maco el pòdium...

matagallerofulledenc ha dit...

Ei, anonim
Jo ja ho procuro, pero de moment no hi ha quorum

Anònim ha dit...

sÍ, ja ens consta que no és per culpa teva. Massa feines...

sensesostre ha dit...

Martí, Montse, us necessitem a Fulleda!!!
falten masns...

pensaire ha dit...

mans, peus, ulls...
potser un banc d'òrgans?