dilluns, 20 de febrer del 2012

LA CRÒNICA DE LA DIADA DE PORTES OBERTES DE LA COOPERATIVA RESTAURADA DE FULLEDA















Segons ens informa la nostra corresponsa a l'esdeveniment, Núria Arbós, tot ha anat molt bé i hi ha hagut molta gent tota l'estona. Calculem que prop de cent persones han anat passant durant el matí i tothom elogiava com havia quedat de bé i els que l'havien vist funcionar, explicaven com anaven les màquines i anècdotes dels anys de funcionament. Especialment, els no tan grans, recordaven l'estufa on anaven a fer el pa torrat a la sortida de l'escola. Realment servia per fer circular l'aigua calenta, però l'important era el pa torrat per a ells!


Entre els assistents, hi ha hagut una representació del Consell Comarcal de les Garrigues, el president de la cooperativa Agrària de Fulleda, Josep Cupons, el president de l'Associació de Gent Gran Santa Creu de Fulleda, Josep Prats, els alcaldes de l'Espluga Calba, Josep Cunillera, i Tarrés, Ramon Maria Arbós.


També ha fet molta gràcia trobar-s'hi la tele que hi havia al sindicat, fa uns 50 anys, després que arribés al poble. Que si tal dia no vam anar al tros perquè es casava la Fabiola, que si pujaven els de Borges perquè aquí teníem millor senyal, a veure el futbol, etc.


El pa del forn, de ronyo, estava espectacular sucat amb l'oli de la cooperativa i també s'acompanyava del Vi del Banya.


Tot un èxit!