dimarts, 15 de maig del 2012

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A LES GARRIGUES S'AFEGEIX AL PROPER #NOVULLPAGAR AMB UNA CARAVANA ENTRE ELS PEATGES DE LES BORGES I L'ALBI

Com ja sabeu, diumenge vinent hi ha convocada una segona protesta col·lectiva de la campanya #novullpagar en contra dels peatges abusius que patim al nostre país. L'Assemblea Nacional Catalana hi dóna suport explícit i des de les Garrigues hem organitzat una caravana per passar pels dos peatges de la comarca. Ens trobarem diumenge dia 20 de maig a les 11:30 a la pl. Europa de les Borges Blanques per marxar en caravana cap a l'A-2, peatges de les Borges Blanques i de l'Albi.


Us animem a venir, a fer #novullpagar cada vegada que passeu per un peatge i a difondre aquesta convocatòria entre familiars i coneguts.


Teniu més informació a la pàgina http://www.novullpagar.cat/ on podeu consultar, entre altres, una guia legal amb les preguntes més freqüents.


Sabíeu que...

- la concessió dels trams Mediterrani-Lleida i Lleida-Saragossa es va acabar el 1998, ha estat prorrogada fins el 2021. I que dóna importants beneficis anuals.


- a Catalunya el 67% de les autopistes són de peatges i el 33% gratuïtes> a Espanya el 20% són de peatge i el 80% gratuïtes. A Madrid el 96,60% són de franc, a Andalusia el 87,20% i a Extremadura el 100%


- les autopistes franceses de peatge, amb 7000km, tenen els mateixos beneficis que les catalanes amb 700km


Assemblea Nacional Catalana www.assemblea.cat


Les Garrigues per la independència ANC-Garrigues i Garrigues històriques lesgarrigues@assemblea.cat

twitter: @ANC_Garrigues