dimarts, 22 de gener del 2013

DECLARACIÓ DE SOBIRANIA: CONCENTRACIONS AL PARC DE LA CIUTADELLA I ALS AJUNTAMENTS


El Poble Català "menut" els hereus d'aquells catalans que es van plantar pels nostres drets seculars aquell llunyà 11 de setembre del 1714, conscients encara avui de les nostres llibertats convoca de nou a tots els catalans de la darrera Gran Manifestació de l'11 de setembre d'enguany,
aquesta vegada amb el lema més potent i clar:

CATALUNYA NOU ESTAT INDEPENDENT
i amb el clam "Declaració d'Independència" unilateral i urgent!
el convoca a fer-se present el proper 23 de gener d'aquest 2013 al Parc de la Ciutadella davant del Parlament de Catalunya mentre polítics elegits el propassat 25 de novembre estiguin debatent la Declaració de Sobirania.
Quins objectius persegueix aquesta convocatòria i l'esmentada concentració que n'esdevingui?:
1 - Fer saber i recordar de nou a tot Catalunya, partits polítics i càrrecs electes inclosos, que la Gent de la Gran Manifestació amb el seu clam de Catalunya Nou Estat Català a Europa fou el catalitzador de les proppassades eleccions en les que van guanyar clarament els qui defensaven la convocatòria d'un Referèndum per consultar la voluntat dels catalans en aquest sentit.
2 - Avisar i obrir els ulls dels catalans perquè no siguin incauts i no permetin que actituds autonomistes, encaixistes i enemigues de la nostra llibertat que practiquen tots els partits polítics amb més o menys intensitat i insistència, puguin tergiversar, escamotejar i desvirtuar aquest primer pas que representa l'esmentada Declaració de Sobirania.
3 - Reivindicar la necessitat de posar-nos tots mans a l'obra, no tan sols per fer la Consulta sinó per fer-la tal com cal per a poder guanyar la nostra llibertat.

4 - Fer saber que no acceptarem com a vàlida cap jugada enganyosa entorn de com de clara, senzilla i única ha de ser la pregunta que haurem de respondre els catalans:
Sí o No volem ja la nostra independència.

5 - Fer costat al nostre Parlament en l'exercici de la seva tasca.
6 - Fer una defensa clara i ferma de l'objectiu que volem assolir: L'Estat Català Independent.
7 - Avisar a tots els catalans, a l'ANC, a l'AMI i als Partits Polítics, Sindicats, Agrupacions i Societats que ens cal la voluntat de guanyar aquest referèndum per a retornar a Catalunya i als catalans tots els seus Drets i les seves llibertats.
Catalunya Acció.
------------------------------------



L’ANC i l’AMI aposten per una Declaració de Sobirania sense rebaixes
(1) - L’Assemblea dóna el tret de sortida a la campanya pel ‘sí’ en les concentracions convocades el dia que s’aprova la Declaració
(2) - La Declaració de Sobirania és “transcendental” per a l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’objectiu que Catalunya esdevingui un nou Estat independent.
Així ho han expressat en roda de premsa la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal, que han expressat que la cerca del consens no pot suposar que es rebaixi el reconeixement de Catalunya com a subjecte polític i jurídic.
(3) - “La Declaració ha de deixar clar que és el poble català, sense ingerències externes, qui ha de decidir el seu propi futur”, ha afirmat Forcadell.
La presidenta de l’ANC ha explicat que
(4) - aquesta Declaració ha de garantir la celebració d’un referèndum d’autodeterminació, i ha afegit que
(5) - ni l’AMI ni l’ANC no acceptaran una pregunta que no sigui clara i concisa sobre la independència de Catalunya amb dues úniques respostes possibles: “Sí” o “No”.
(6) - Qualsevol altra cosa “significaria rebaixar l’esperit de l’Onze de Setembre”, en què el poble català va expressar la seva voluntat d’esdevenir un Estat independent.

Concentracions

Forcadell i Vila d’Abadal han avançat que el proper dimecres 23 de gener, dia en què el Parlament ha d’aprovar la Declaració, hi haurà concentracions davant el Parlament i, posteriorment, dels ajuntaments dels municipis del país per expressar el suport al text i donar el tret de sortida a la campanya pel ‘Sí’. “Ha arribat l’hora de treballar per consolidar i eixamplar la majoria social favorable a la independència per tal de guanyar el referèndum”, ha dit la presidenta de l’Assemblea, que ha afegit que “el dia de l’aprovació de la Declaració explicitarem l’inici de la nostra campanya per arribar als indecisos i fer-los partícips d’aquest projecte tant important”.
A les concentracions es farà lectura d’un manifest en què s’instarà a la societat a treballar per la independència i “arribar a tots els racons del país per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l’autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i al nostre futur com a poble”.