divendres, 31 de maig del 2013

MANIFEST A LES GARRIGUES ESTEM PREPARATS. ENCARA NO HEU SIGNAT!

MANIFEST

 
A les Garrigues estem preparats


Davant del procés de transició nacional obert en els últims mesos al nostre país, el món social, polític i econòmic de la comarca de les Garrigues manifesta la seva ferma disposició a donar suport a aquelles iniciatives que es portin a terme des de les màximes institucions el país, per fer efectiu el dret a l'autodeterminació.

El Parlament de Catalunya, amb l'aprovació de la Declaració de Sobirania compartida per una àmplia majoria de diputats i forces polítiques, s'ha fet ressò del clam majoritari de la societat civil catalana per assolir la plena independència del país, expressat nítidament a la Diada de l'11 de setembre de 2012.

Per això, des de la comarca de les Garrigues, animem el president de la Generalitat, el Parlament i altres institucions a mantenir aquest compromís i no fer-se enrere en la consecució de la plena sobirania de la nació. El poble català ha parlat al carrer i a les urnes i ara és l'hora que els màxims representants polítics actuïn en conseqüència.

Som conscients que vindran episodis difícils, que hi haurà tots els obstacles possibles al procés, però serà quan caldrà demostrar i fer valer, amb més fermesa que mai, la voluntat del poble català. Caldrà, també, saber fer front comú, en clau nacional però també en clau local i comarcal, per tal que, des de la diferència legítima, cada passa es faci amb el màxim de suports i complicitats possibles. A les Garrigues, per la part que ens correspon, hi treballarem i estem preparats per defensar-ho.

Maig 2013

NOM:
CORREU-E:


EN REPRESENTACIÓ DE:


DONO SUPORT AL MANIFEST


Signatura
 
NIF:
 
 
 
VINE AVUI, A LES 21 h, A LES BORGES A LA CASA DE CULTURA I DÓNA SUPORT AL MANIFEST.
 
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

2 comentaris:

A. Falcó ha dit...

Gent de Fulleda ahir no vaig poder asistir a Les Borges Blanques, peró gent que estava present avui m´han comenta´t que havia gent de tots els pobles de la comarca. Evidentment la gent de Fulleda com sempre al peu del canó.Endavant que s´aconseguirà l´objectiu.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Fem el que podem i entre tots no hi ha dubte que ho aconseguirem!!*!!