divendres, 12 de juliol del 2013

PODEM AJUDAR A DIGITALITZAR LA DOCUMENTACIÓ DE LA PARRÒQUIA DE #FULLEDA? DONATIUS PARTICULARS, AJUNTAMNENT...???

L’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (AHAT) és una institució cultural, sense ànim de lucre, que pertany a l’Arquebisbat de Tarragona, la finalitat de la qual és conservar, restaurar i facilitar
l’accés i la consulta dels fons documentals que té en dipòsit.

Des de l’any 2008 l’AHAT es troba en procés de digitalització dels seus fons documentals, i més concretament de tots els llibres sagramentals de les parròquies dipositats a l’arxiu. El gran volum de
registres sagramentals –segles XVI - XX– que serva l’AHAT i l’elevat cost de la seva digitalització, fa que l’execució del projecte sigui lenta.

Així, doncs, l’AHAT ofereix als seus investigadors, simpatitzants i amics la possibilitat d’esdevenir patrocinadors del projecte de digitalització, i participar d’una manera activa en el seu finançament. L'AHAT es  compromet a lliurar al patrocinador/a una certificació que acrediti oportunament la seva aportació i a fer constar en el lloc més adient el seu patrocini.

La documentació digitalitzada que s’hagi finançada serà penjat al web de l’AHAT perquè tant vostè com la resta d'investigadors puguin consultar-la. El cost orientatiu de digitalitzar un llibre de 250
imatges és de 75 EUR.

Si esteu interessats en col·laborar amb el projecte de digitalització de l’AHAT poseu-vos en contacte amb nosaltres en el següent mail arxiu.historic@arqtgn.cat o bé al telèfon 977 23 34 12 ext. 214.

Alguns investigadors habituals de l’AHAT ja han col•laborat amb nosaltres com podeu veure en el següent enllaç de l’apartat Institucions Patrocinadores del web:

Qualsevol aportació que ens ajudi a seguir tirant endavant el projecte de digitalització, per petita que sigui, serà ben rebuda.

Cordialment,

--
Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona
arxiu.historic@arquebisbattarragona.cat
C/ Sant Pau, 2 • 43003 TARRAGONA
Tel. 977 233 412 ext. 214

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic interessat en la genealogia i m'agradaria saber què hi ha de Fulleda en aquest arxiu.