dimecres, 4 de setembre del 2013

FULLEDENC (EN UN SENTIT AMPLI), MOU-TE PER LA VIA!!*!!

L'ANC inicia la campanya "Mou-te per la Via"


L’ANC inicia la campanya “Mou-te per la Via”
· L’Assemblea Nacional Catalana presenta una web participativa per facilitar els desplaçaments per omplir la Via Catalana als trams de les Terres de l’Ebre.
. La web ofereix horaris de trens i autobusos per desplaçar-se amb transport públic a les zones amb menys ocupació del recorregut, així com un Fòrum participatiu on els participants poden compartir cotxe per arribar al seu tram.
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet pública aquest matí la web de la campanya “Mou-te per la Via”, un espai participatiu on s’ofereix informació de servei per fomentar els desplaçaments des dels nuclis més habitats del país fins als trams de la Via Catalana al seu pas per les Terres de l’Ebre.
L’objectiu de la campanya “Mou-te per la Via” és oferir tota la informació imprescindible per facilitar els desplaçaments amb transport públic i autocars cap a les Terres de l’Ebre a aquelles persones que volen fer possible la Via Catalana omplint els trams amb menys ocupació i no saben com arribar-hi.
Així, a la web “Mou-te per la Via” s’hi pot trobar horaris de trens i autobusos des de Barcelona, així com un llistat de les assemblees territorials de l’ANC que organitzen autocars des de la ciutat de Barcelona i Àrea Metropolitana cap al sud per  facilitar la mobilitat de totes aquelles persones que volen participar a la Via Catalana des dels trams que encara no estan plens.
A més a més, la web disposa d’un Fòrum participatiuon tothom pot intercanviar informació per facilitar la gran mobilització que es preveu per al proper Onze de Setembre, així com ara un espai on oferir places de cotxe en cas que es vagi a la Via Catalana amb vehicle propi i es vulgui compartir cotxe.
El toc d’inici d’aquesta campanya l’ha donat la publicació del vídeo “ Mou-te per la Via. Tu ho faràs possible (Previsualizar) ” en què es mostren diversos participants anònims de la Via Catalana que han decidit desapuntar-se del seu tram per anar a omplir els trams amb menys ocupació a les Terres de l’Ebre. La campanya Mou-te per la Via es pot seguir via Twiter mitjançant l’etiqueta #MoutePerLaVia.
Junts podem!