diumenge, 15 de setembre del 2013

GRÀCIES DES DE MONTBRIÓ DEL CAMP


Estimats companys i companyes,
Des de Montbrió per la Independència, ens dirigim per última vegada, a tots els assistents de la via catalana en el seu pas pel nostre poble, per donar-vos les gràcies.
Gràcies per la vostra assistència, a tots, però permeteu-nos accentuar l'esforç extra dels que veníeu de lluny.
Gràcies pel vostre civisme, zero aldarulls, zero desperfectes, zero deixalles.
Gràcies per la vostra amabilitat, ganes de col·laborar en tot moment i paciència al marxar.
Gràcies per fer d'aquesta diada, el dia més bonic de la història de Montbrió.
Gràcies per les mostres de suport, ànim i felicitacions que hem rebut abans, durant i després de la diada. Abans ens van ajudar a tirar endavant. Durant, vàreu contribuir a que fos un èxit. I ara, ens encoratgen a seguir treballant per Catalunya. Com molts ens heu dit, junts, els catalans,  farem coses molt grans!
Abans de dir adéu, ens agradaria tindre més records de vosaltres. Ens agradaria tindre un recull de fotografies, vídeos, comentaris... sobre la vostra experiència a Montbrió i als vostres trams. La festa prèvia, viatge, trams, dinant, en familia... Ajudeu-nos, si us plau, a immortalitzar el màxim nombre de moments d'un dia que tots recordarem sempre.
Si voleu ajudar-nos i col·laborar en aquest recull. Feu-nos arribar, fotos, vídeos, comentaris... a ancmontbrio@gmail.com o bé a montbrió@assemblea.cat .
 
També podreu mirar un recull d?imatges del dia a la web, que anirem completant de mica en mica.http://montbrioperlaindependencia.webnode.es/videos-i-fotos/
 
Si voleu seguir la feina que farem, trobareu tota la informació a la nostra web:
 
Al nostre facebook, demaneu-nos amistat:
 
al nostre twitter:
@ANC_Montbrió
 
Per acabar, dir-vos que ha estat un plaer haver fet Via, haver fet història amb tots vosaltres.
 
Gràcies! Gràcies! Gràcies!
Visca Catalunya!
Montbrió per la Independència
 
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui a 30 minuts (21:50h. TV3) fan un reportatge de tota l´organització de la via catalana, crec que serà força interessant.

lanovafulleda ha dit...

Unes paraules que emocionen, per si algú encara no s'hagués emocionat prou per poder assistir a la Via Catalana...
Gràcies a la gent de Montroig i a una organització impecable!

Montse ha dit...

Bones, gent de Montbrió,

Sóc la Montse de Fulleda i el dia 11 vam estar al tram 176, i va ser tot un plaer no ens heu de donar les gràcies per res, des del primer moment vam estar ben informats i ben organitzats. Sí que havíem fet molta feina abans, amb reunions i mails, però el dia 11 tot va anar molt bé. Des de la gent de Protecció Civil, el Frederic i altres, els coordinadors, els responsables de tram: el Joan i la Montse, la Carmina amb la gigafoto, la gent del Mas de l'Hereu, la gent de Duesaigües, els de Riudecanyes que van ser companys de tram amb els altres pobles de les Garrigues. A tots, moltes gràcies!!!

Units com el dia 11, ho aconseguirem!!!


Una abraçada