dimecres, 11 de desembre del 2013

RENOVACIÓ DE CÀRRECS A LA JUNTA ANC-GARRIGUES

Renovació de la junta ANC-Garrigues

D'acord amb els estatuts hem de renovar els càrrecs actuals de la junta de l'Assemblea Territorial de les Garrigues.
Els responsables actuals estem exercint des de la constitució de la nostra AT i convé renovar les cares per donar nous aires i nova empenta.

Presentació de candidatures
Aquelles persones que vulgueu presentar candidatura a algun dels tres càrrecs orgànics, teniu fins diumenge 15 per a respondre aquest correu indicant la vostra intenció.
Si voleu col·laborar sense exercir cap dels càrrecs també sereu benvinguts, ens espera un any intens i necessitem treballar de valent!
Dilluns 16 us enviarem la llista de candidats a cada un dels càrrecs.

Celebració de les votacions
Es celebraran el proper dimecres 18 a les 20.00, a la sala del Complex Cultural de Juneda aprofitant la mitja hora anterior a l'acte de presentació de la campanya "signa un vot".


Tenen dret a elegir i a ser elegits totes aquelles persones inscrites a alguna de les AT de la comarca o directament a la AT-Garrigues i que es trobin al corrent de pagament de les quotes de l'ANC, si hi ha algun problema amb el cobrament feu-nos-ho saber i mirarem de resoldre'l.
Si algú no pot assistir dimecres a les votacions, que ens ho faci saber i també mirarem com facilitar-vos el vot.

Us preguem que ho feu saber als membres de ple dret que o no tenen correu electrònic o el comparteixen amb vosaltres per tal de facilitar el màxim de participació.


Teresa Olcos, coordinadora
Clara Morgades, secretària
Albert Que, tresorer