diumenge, 20 de setembre del 2015

FULLEDENCS/FULLEDENQUES, ARA SÍ QUE ÉS L'HORA!!*!!

Ni Òmnium Cultural ni l'ANC formen part de cap candidatura. Com a entitats favorables a la independència de Catalunya, difonen informació de totes les candidatures compromeses amb la independència i amb el caràcter plebiscitari del 27S.
Junts pel Sí
Hola FULLEDENC/A,
Avui no t'escrivim per demanar-te el vot per a Junts pel Sí. T'escrivim perquè volem compartir amb tu aquest vídeo i proposar-te que participis en un nou projecte que ha de decantar la darrera setmana de la campanya més important de la nostra vida: el projecte 'Vota Per Mi'.
Les enquestes reflecteixen que ens falten més de 150.000 vots per obtenir el resultat que ens garanteix assolir la llibertat. Necessitem que milers de persones demaneu el vot als vostres amics, veïns, familiars i companys. Estem segurs que, per a ells, tu ets la raó més important. Les teves esperances, el teu desig de fer un país millor o el teu benestar són els millors arguments per convèncer-los d'anar a votar Sí el 27S.
Demana-ho a la gent que estimes. Fes un #VotaPerMi per compartir les teves esperances i raons: poder accedir a una beca, fer que els trens funcionin, honorar la dignitat dels qui compartien aquest somni amb tu i ja no hi són, construir un futur millor, etc. A la web www.votapermi.cat podràs trobar-hi les raons de milers de ciutadans que ja estan participant a la campanya i que, com tu, volen guanyar un futur on fer-les realitat.
Comparteix aquest vídeo, fes el teu '#VotaPerMi' i demana el suport per Junts pel Sí. Davant del discurs de la por, cadascun dels nostres Sí seran l'oportunitat per construir un país nou des de la il·lusió i l'esperança.
Vídeo Road CUP


Moltes gràcies!
Carme Forcadell i Muriel Casals
Candidates de Junts pel Sí
Junts pel Sí

Ara és l'hora

Dacord amb la Llei orgànica 15/1999, linformem que les seves dades personals shan incorporat al fitxer "Ara és lhora", responsabilitat de lAssemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes, així com informar-vos de les mateixes, per via electrònica o en format paper, en el marc i en relació amb el procés sobiranista de Catalunya. Podeu exercir els vostres drets daccés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu dadjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a lAssemblea Nacional Catalana a: c/ de la Marina, 315, Barcelona (08025), o bé a Omnium Cultural: c/ Diputació, 276, Barcelona (08009) o al correu electrònic: dades@araeslhora.cat
Aquest email ha estat enviat a: santiarbos@yahoo.com. Per donar-te de baixa, visita: https://actua.araeslhora.cat/unsubscribe