divendres, 9 d’octubre del 2015

9N SOM TOTS. EN DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES

Ara és l'hora
9N som tots
Hola FULLEDENQUES I FULLEDENCS,
Després de la victòria clara del sobiranisme a les eleccions del 27S, la resposta de l’Estat ha estat l’activació de la querella «adormida» contra les autoritats catalanes que van convocar el procés participatiu del 9N.
ARA ÉS L’HORA de fer costat a les institucions catalanes i a la seva dignitat. Per això et demanem que difonguis el «Manifest» del Pacte Nacional pel Dret a Decidir , que hem fet nostre i signem conjuntament l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis.
També et proposem que facis arribar una carta de protesta al TSJC. Només cal que imprimeixis i signis la carta model que hem preparat i que la facis arribar per correu postal ordinari a l’adreça de l’encapçalament.
Mobilitza’t i participa als actes previstos per als dies 13 i 15 d’octubre.
Mantinguem-nos actius per donar suport al procés ratificat a les urnes.
Moltes gràcies!
Jordi Sáchez
Jordi Sànchez
President de l'Assemblea Nacional Catalana
Quim Torra
Quim Torra
President d'Òmnium Cultural
Ara és l'hora


D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, l'informem que les seves dades personals s'han incorporat al fitxer "Ara és l'hora", responsabilitat de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes, així com informar-vos de les mateixes, per via electrònica o en format paper, en el marc i en relació amb el procés sobiranista de Catalunya. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d'adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a l'Assemblea Nacional Catalana a: c/ de la Marina, 315, Barcelona (08025), o bé a Omnium Cultural: c/ Diputació, 276, Barcelona (08009) o al correu electrònic: dades@araeslhora.cat
Aquest email ha estat enviat a: santiarbos@yahoo.com. Per donar-te de baixa, visita: https://actua.araeslhora.cat/unsubscribe