dijous, 24 de març del 2016

PER SETMANA SANTA VINE A #FULLEDA!!!



Aquesta Setmana Santa vine i gaudeix de Fulleda!
Si ja coneixes Fulleda i el nostre entorn no cal que t’expliquem gaires coses, tan sols recordar-te que aquí tens un destí per passar una jornada o més dies per a gaudir en plenitud del teu temps d’oci. Ja saps que estem molt lluny del soroll, de les presses i la pressió de la vida a la ciutat per molt a prop i amb un fàcil accés.
Si encara no ens coneixes ja estàs fent tard. Vine a Fulleda, descobriràs un poble tranquil, que invita a passejar relaxat pels seus racons, carrerons, places. Podràs visitar diferents indrets d’interès com la nostra església de Santa Maria una petita joia del segle XIII o l’Àntic Molí de l’Oli... per posar un exemple. Si t’agrada l’enoturisme, no deixis passar l’oportunitat de passar un bon matí acompanyats de la Rosa i el Joan al Celler Matallonga. Si vols pernoctar al poble també comptem, des de fa uns mesos, ambl’apartament turístic Fulleda.
Si vols gaudir de la natura l’experiència serà completa. Fulleda compta amb un terme municipal privilegiat, ple de frondoses pinedes i molts quilometres de pistes i camins, perfectament senyalitzats, per recórrer a peu, a cavall o en BTT. Et proposem la Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda, descobriràs la natura a la seva màxima esplendor i d’unes vistes privilegiades de les Garrigues, la Conca de Barberà i els Pirineus.

Si vols compartir amb tots nosaltres les fotos del teu pas per Fulleda penja-les a instagram amb el ‪#‎turismefulleda‬ Si vols seguir-nos la cosa és fàcil @turismefulleda