dilluns, 23 de maig del 2016

EL COGNOM #FULLEDA... TORNA A #FULLEDA!!!







Aquest cap de setmana passat es va allotjar al nostre poble una família de cognom Fulleda provinent de Barcelona.  Es tracta de l'Eusebio Fulleda, natural de Cuevas de Cañart (Terol), la seva dona Montse, la cunyada Rosa i la petita Irene Fulleda. 

Com ja hem comentat algun cop, Fulleda forma part dels cognoms toponímics, és a dir, derivats d'un nom de lloc. Durant l'edat mitjana es va expandir per la zona del País Valencià i avui els nuclis més importants els trobem a les províncies d'Alacant i Castelló. També n'hi ha per l'àrea de Barcelona, potser procedents de l'emigració valenciana dels darrers 100 anys, a la província de Múrcia (zona propera a Alacant) i en alguns punts d'Aragó, sobretot al sud de Terol, on es troba el petit -com el nostre!- poble de Cuevas de Cañart, a la comarca del Maestrat. 




Presència del cognom Fulleda a l'Estat espanyol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per tot i a tots, Fulleda ha estat una gran descoberta, varem tenir l'oportunitat de descobrir l'entorn, la gent i els seus projectes. Sou encantadors, hi tornarem podeu estar ben segurs!!
Eusebio, Montse, Rosa i Irene.

FULLEDA - PETI QUI PETI ha dit...

Ens fa contents que el retorn a la terra dels vostres avantpassats us hagi agradat!. Aquí us esperem per quan vulgueu tornar!!!