dimecres, 14 de setembre del 2016

LLOGUER DE CASA A #FULLEDA AL CARRER DE LA BASSA



Vols gaudir de Fulleda al 100%? Passejar per les rutes de les fonts i els miradors a peu o en bicicleta, amb el paisatge especial que dóna la tardor que ja arriba, l’església romànica, contemplar les postes de sol, visitar el Molí d’Oli, el celler Matallonga on tastar un bon vi i l’oli de la terra..., en definitiva, desconnectar de la feina i les presses de cada dia!.

A pocs quilòmetres d’aquí, visitar les poblacions de les Garrigues (el poblat iber d’Arbeca, les pintures del Cogul, etc.), fer la ruta del Cister (Poblet és només a 15 minuts d’aquí), visitar la Montblanc medieval, etc. són algunes de les moltes opcions que et podem oferir.

I aquest proper cap de setmana, pots participar la fira Heroica de Fulleda, amb moltes parades de productes i artesania de proximitat, demostració d’oficis antics com vidrier, sargaire, fassina, etc., tallers de xocolata i sals d’herbes, jocs infantils, etc. Fulleda retorna al segle XVIII per unes hores.





A partir d'ara tens l'opció de llogar una casa al c/la Bassa de Fulleda, recentment reformada que compta amb una gran terrassa amb fantàstiques vistes de les postes de sol, un confortable menjador, un bany, una cuina totalment equipada i dues habitacions, amb parquet i mobles moderns, i garatge opcional.


Caps de setmana: 100 € (entrada divendres i sortida diumenge)
OFERTA FIRA HERÒICA: amb l’estada s’inclou l’esmorzar de la verema
Mesos complets: 400 €/mes (quinzenes o setmanes, negociables)

Telèfons de contacte: 664 09 25 29 i 607 22 90 87