dijous, 21 de setembre del 2017

GENT DE #FULLEDA, CATALANA. AL CARRER!




Crida per la Democràcia
 
Omnium Cultural
Hola fulledenc!
Ahir es va declarar l'Estat d'excepció, un cop d'Estat intolerable a les nostres institucions. El govern espanyol va intentar liquidar el nostre autogovern detenint 14 persones i va confiscar més de 9 milions de paperetes en una macrooperació contra el Referèndum.

Davant de cada atac a la nostra llibertat i als nostres representants, hem de respondre de forma pacífica, massiva i contundent. Perquè som un sol poble.

Per això, amb més motius que mai, activem dues mobilitzacions:
  • Avui a partir de les 12h: concentració pacífica a l'Arc de Triomf de Barcelona.
  • Aquest diumenge 24 a les 11h: Marató per la Democràcia a davant dels ajuntaments de Catalunya. Serà una jornada festiva, transversal i participativa per tenyir el país de democràcia. Imprimirem o crearem cartells i material per encartellar les poblacions en el marc d'actes impulsats per tot tipus d'entitats. Si formes part d'alguna, apunta el teu acte al web i mobilitza't!
Consulta els actes que es faran a la teva població i convida els teus a sumar-s'hi:

Consulta els actes de la Marató!
Per denunciar els atacs de l'Estat i defensar la democràcia, apunta't al canal de WhatsApp des del teu mòbil! Estarem connectats permanentment i podrem organitzar-nos de forma ràpida.
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a Flickr Segueix-nos a YouTube
Omnium Cultural
 
Seu Nacional d'Òmnium Cultural
Diputació, 276, pral.
08009 Barcelona
CIF G08310070
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre i la Directiva Europea 2016/680 de 27 d'abril), Òmnium Cultural us informa que les vostres dades seran incloses, o bé ja ho estan, en un fitxer registrat a nom de l'entitat, amb la finalitat de poder-vos informar de les nostres activitats. Podeu exercir el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les vostres dades, adreçant-vos per escrit a dades@omnium.cat, o bé a Òmnium Cultural, carrer Diputació, 276, 08009 de Barcelona.
Aquest email ha estat enviat a santiarbos@yahoo.com, per donar-te de baixa, clica aquí.