dimarts, 31 d’octubre del 2017

ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE #FULLEDA: ACTIVITATS TARDOR-HIVERN




Benvolgudes sòcies,

Enguany la tardor i l’hivern se’ns presenten ben moguts, però això ens engresca encara més en  el nostre objectiu d’oferir un bon programa de les  ACTIVITATS TARDOR-HIVERN 2017, tot esperant que siguin del vostre gust i que ens hi puguem reunir, un any més:

CASTANYADA: 6è concurs de TRUITES FULLEDENQUES
·         Dissabte 4 de novembre  a 2/4 de 10 del vespre, a la Sala:
Per sopar, ens menjarem totes les truites (cadascú ha de portar la seva i també els panellets).  Les castanyes i  moniatos, el pa i el vi,  a càrrec de l’associació.
L’any passat el Jordi Cuixart d’Omnium Cultural, ens va acompanyar en aquesta festa i com a mostra de solidaritat i demanant la seva llibertat i la del Jordi Sànchez de l’ANC, us demanem que vingueu amb llaços grocs  i durant l’acte els tindrem presents.

JORNADA TEMPS PER NOSALTRES – FADG
·         divendres, 3 de novembre, a les 9 del vespre, a La Floresta, organitzat per la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues:
·         Lectura del relat   i lliurament 8è premi “l’Associació de l’any”
·         Sopar  (17 €) i Espectacle “Relacions, liposuccions i altres relacions”, a càrrec d’Assumpta Mercader i Núria Brucart.
·         Ball amb sorpreses.. Cal apuntar-se abans del 27-10-17.

XERRADES NEUROLLEIDA – ASPID

Com a continuació de la sessió PENSA que vam fer durant la Setmana cultural, aquest mes de novembre s’han programat les següents, que es faran a les 7:15 h de la tarda a la biblioteca:

Dissabte 11/11 Somriu (psicologia Esther Mora)
Dissabte 18/11 Cuida't (infermeria Marta Agustí)
Dissabte 25/11 Mou-te (Fisioteràpia Anna Noguera)

Les sessions són gratuïtes per les sòcies, parelles i fills/es, i tenen un cost d’inscripció de 10 € per a  les no sòcies


TALLER DE MANUALITATS NADALENQUES

El dissabte 2 de desembre a la tarda, l’Anna Minguella conduirà un taller de decoració nadalenca, obert a sòcies i nens i nens.
També s’organitzarà un grup per acabar el mural  de l’escenari de Reis.



MARATÓ TV3: Malalties Infeccioses

·         Pendent de concretar un dia de desembre,  per fer l’ assemblea anual de sòcies i berenar solidari de coca i xocolata desfeta,  PREU: 3 €/persona
En acabar, es lliuraran els detalls de Nadal a totes les sòcies assistents, aprofitant per desitjar-nos unes bones festes

·         A continuació,  actuació nadalenca  organitzada per l’Ajuntament de Fulleda.

També us volem recordar que les que encara teniu pendent de pagar el rebut de sòcia d’enguany, podeu fer-ho durant aquestes activitats.

I, una vegada més, dir-vos que estem a la vostra disposició i obertes a rebre les vostres propostes i suggeriments d’activitats per tal de millorar-les i anar-les adaptant als gustos i necessitats de totes. 

Fulleda, octubre de 2017


Montse Arbós Gabarró

Presidenta