dimecres, 21 de març del 2018

NOTA DE PREMSA DE LA PRESENTACIÓ D''ORÍGENS' A #FULLEDA I LLEIDA


Convocatòria Roda de premsa
Presentació de “Orígens”, un curt transmèdia, de ciència ficció, íntim i rural rodat a Fulleda
“Orígens” és un curtmetratge intimista dirigit per Òscar Burgos i Víctor Masip, amb guió de l’Annabel Encontra i l’Alexandra Cuadrat. Una història que passa al poble de Fulleda, a les Garrigues i que ens presenta dues històries dramàtiques i converses que es creuen en el temps, gràcies a la intervenció d’un vell aparell de radio. La producció d’aquest curtmetratge és fruït de l’acord de col·laboració establert entre l’ajuntament de Fulleda amb la productora Audivio.


Roda de premsa i presentació oficial  davant els mitjans de comunicació
·         Dia:           Divendres, 23 de març
·         Hora:        11.30 hores
·         Lloc:          Restaurant El Mirador – Av. Tarradellas, 45 (davant   
                     Camps Elisis
·         Presenta:  Jordi Arbós, Alcalde de Fulleda
 Oscar Burgos i Víctor Masip, directors curtmetratge
·         Organitza:            Ajuntament de Fulleda
 Audivio Multimèdia
·         Més info:  José Miguel Zubieta 648 72 83 01
 Víctor Masip 664 31 72 55

Al finalitzar la roda de premsa es realitzarà una projecció del curtmetratge en primícia per a tots els assistents

Altres presentacions
·        A la tarda, a les 17.00 hores, tindrà lloc una nova presentació d’aquest curtmetratge a l’IEI.

·        El dissabte 24 de març, a les 19.00 h., es durà a terme la presentació oficial del curtmetratge, amb la presència dels diferents actors, guionistes, directors, etc. a Fulleda, a La Sala, el seu local social.



Nota de premsa


Aquest cap de setmana tindrà lloc la presentació oficial de “Orígens”,  un curtmetratge intimista dirigit per Òscar Burgos i Víctor Masip, amb guió de l’Annabel Encontra i l’Alexandra Cuadrat; protagonitzat per Mariona Casanovas, Tony Corvillo, Edgar Moreno i Aida Flix, que ens narra una història que passa al poble de Fulleda, a les Garrigues i que ens presenta dues històries dramàtiques i converses que es creuen en el temps, gràcies a la intervenció d’un vell aparell de radio.

Després de mesos de treball, aquest cap de setmana veurà la llum aquest curtmetratge, produït al 50% per Audivio Multimèdia i l’Ajuntament de Fulleda que presenta, a més d’una interessant trama, moltes novetats tecnològiques, ja que és un dels primers productes transmèdia produïts a Catalunya. El curtmetratge té vida més enllà de la pantalla. Els espectadors podran viure i conèixer nous detalls de la trama i del making off visitant els diferents entorns del poble de Fulleda i a través d’un smartphone i una app descobrir nous continguts i productes, com és el vi del Celler Matallonga, els racons privilegiats, els miradors, els monuments etc.

Aquest curt, gravat en català i subtitolat en anglès i que es presentarà a diferents concursos internacionals, està dirigit pels lleidatans Oscar Burgos i Víctor Masip. “Orígens” compta amb un destacat elenc d’actors encapçalats per Aida Flix i Tony Corvillo, Edgar Moreno, Mariona Casanovas, a més de diferents actors secundaris i d’una nodrida participació de veïns d’aquesta població garriguenca fent el paper d’extres.

Pel que fa a la trama, aquest curtmetratge ens presenta dues històries dramàtiques i converses que es creuen en el temps, gràcies a la intervenció d’un vell aparell de radio. Per una banda el drama d’en Pol, que després de cometre un greu error es veu abocat a tornar al poble de la seva infantesa per refugiar-se de la pressió d’un cas en el que està involucrat a conseqüència del qual l’ha abandonat la seva dona que està a punt de tenir una filla. Per altra banda, la Paula aconsegueix trobar al seu pare, però ja és massa tard, perquè ell ja no la reconeix i pateix la malatia d’Alzheimer. La Paula decideix ingressar el seu pare en una residència i visitar la casa on el seu progenitor havia viscut tota la vida per tancar-la.

La gravació del curtmetratge Orígens, que ha comptat amb la col·laboració i patrocini de diferents empreses i entitats del territori,  es va realitzar en diferents espais del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer a l’espectador, a més de la pròpia trama del curt,  els diferents indrets i racons més emblemàtics de Fulleda.